Umie.Artoqiemie: Mee daud ipoh len macam

07 September 2014

Mee daud ipoh len macam

Shalom masyarakat. Sebelum setup booth gobok dengan member, singgah breakfast jap kat pekan ipoh. Kalau x salah mee daud kot nama kedainya. Kedai nye kecik je & ramai orang. 


Die amik order pastu tanya nama.. 


Aku order teh tarik, tapikan.. Teh tarik dia macam minum air kosong , sedih pedih. 


Mee kicap sebelum digaul. 


Mee kicap selepas digaul.

Kalau sape sape adik kakak yang free harini mai la singgah tempatan fest 8.0 yer . Bukan bhiase bhiase.. Hehe..

7 comments:

Ismi Ana said...

Sedap tak mee dia?

Siti Khairani said...

Salam perkenalan......nampak menarik......

lynndamya said...

Salam. wah mee daud tu yg mee kicap ko makan tu ke? Nampak mcm menyelerakan je~ hahah, okay klw aku singgah aku xnak order teh tarik tu~ haha

aishah nin said...

Mee daud? Unik nama mee ni :)

hainom OKje said...

Sedap ke idok kue tiaw kicap tu?

sumysya said...

sedap nampak kuew tiao

sumysya said...

sedap nampak kuew tiao