Umie.Artoqiemie: Mai belanja makan

13 September 2014

Mai belanja makan

Shalom masyarakat? 
Harini tadi seharian tido mimpi hantu. Eyyy.. Bangun lambat sangat, tu la jadi camtu. 

Pukul 6 petang tadi aku ngan mai pergi kfc. Dia blanje aku makan snack plate sambil ushar negro .


Waahhh lama tak makan kfc, sedap woo . Time kiteorang datang ramai budak utp balik jogging semua makan burger. Bakar lemak ke tambah lemak tu? Hehe. 


Tadi pergi nuruls gallery seri iskandar beli tudung bawal. Pastu terjumpa crumple bawal dia ,boleh jadi wide shawl jugak, senang bentuk & tahan maki haha, sesuai la untuk sapa yang malas iron tudung macam denggi (roomate aku).


Tadi balik nak dekat maghrib jugak la (sampai je bas terus azan) aaayyy setan nau balik time maghrib haha. Terima kasih mai blanje makan hehe. 

Chow -

5 comments:

Liza Razak said...

awak study kat seri iskandar ker? next time saya balik kg..boleh ngedate tgk wyg kat LFS tu..hehe

Umie Artoqiemie said...

@lizarazak : aah kat uitm sini. Pape roger la hehe

Anisa Hang Tuah said...

Suka gambar2 umi.. editting umiee.. cool

raja balkish said...

hi there nice blog. and you're beautiful too. ^^ salam perkenalan from me kish, beautifulbonnies.blogspot.com

Ismi Ana said...

Amboii..dapnye kepci tu. Kak umi, blog ni nampak nice ah. Tapi tu la, utk versi mobile dah macam versi laptop. Agak susah ana nak berkunjung dan tinggalkan komen. :)