Umie.Artoqiemie: Makaseh Nuffnang Woot Woot

25 May 2014

Makaseh Nuffnang Woot Woot

Shalom,
Assalammualaikum masyarakat!
Salam hujung minggu. Semalam dok tunggu-tunggu keputusan kolej, lain pulak email masuk. Tak tenteram hati teman mikio nye. Lambat betul la pihak kolej nak process. Dalam duk mikio kolej, teman dapat email dari nuffnang. Omg, omg. Ada tiket lagi.. Dalam bulan ni, aku dah dapat 4 tiket wayang . bahagia hidop!


Yang terbaru aku dapat ticket EDGE OF TOMORROW kat Sunway Pyramid, aku antara 25 yang bertuah. Syukur Alhamdulillah, sejak aktif blog balik, nuffnang pun sayang titew ketat-ketat.

Baru-baru ni pun nuffnang bagi cpuv untuk iklan, sanofi lactacyd. hygiene product for woman. Lelaki kalo pakai pun boleh eh? hahaha. idok ler teman tau.


Papepun, makaseh wahai nuffnang ku sayang! Btw, korang jangan lupa click layoz production kat sidebar tu haaaa. free design & hanya bayar charge on printing je, haaa suke tak? suke tak?

Selamat berhujung minggu ^__^ layannnss

25 comments:

Hafizin Jamil said...

Nuffnang ni pilih kasih. Pilih yang perempuan2 je utk bagi something. Ppuiii.. HAhahha

Cik Umie Artoqiemie said...


@hafizin : auta tuu haha

aniesa ahmad said...

Bestnye ~~ jelous >.<

Ismi Ana said...

Hahaha..rezeki tuu.. Jgn la lupe bg ana satu tiket wayang tau. Ngeh3 XD

ArELeEz said...

trailer edge of tomorrow tu cam cantek, menarik, kommgthebomb je. nnti dh tgk, review la, ek!

Jia Rizaira said...

ini tidak adil...tidak adil bgku...haha

Linda Ishak said...

Saya tak pernah dapat pon....

Hafiza AizZawa said...

wah... tahniah.. tiket wayang yg best tu..

cik violet said...

best best :)

Sobri Yaacob said...

wah2 wayang dapat..cpuv lebat..tahniah..
mnabung support :)

Izzati Amira said...

bestnya dapat tgok wayang!! free lak uh.. hee

nana kimie said...

singgah dari blog zizie=)

alhamdulillah..congrats dear!

Miss Boo said...

bestnya... :)

Nurul Farahizzati Zakaria said...

tahniah!! hihihi. lactacyd tu, perempuan aje.. kalo lelaki pakai, hahaha.. entah apa la jadi.. klik libresse kat sini :D

Anizz Annisa said...

singgah dari blog zizie.. anis follow sini.. :) btw, tahniah.. :) xpenah dapat lagi tiket wayang tu..huhu

Azza Jay said...

Congrats!! From ur silent reader..... Jemput singgah ke blog kite di embunpena.blogspot.com

Azza Jay said...
This comment has been removed by the author.
Azza Jay said...

Congrats!! From ur silent reader..... Jemput singgah ke blog kite di embunpena.blogspot.com

Sukma Haron said...

singgah sini.....

Anis Adnan said...

follow sini #1683.
sudi untuk follow balik?
:D

SentiasaPanas said...

Tahniah tuan blog, malangnya saya dah putus cinta dengan Nuffnang ni..:(

Aisya A. said...

mie, mun dapat tiket tapi kita sikpat pergi sikda hal juak nak? lamak dah sik join benda2 camtok sebab sik mok kelak meroyan dpt tiket tapi sikpat pegi. hahaha!

Sally Samsaiman said...

Untung laaaaaaaa....
**budak jeless

Cik Umie Artoqiemie said...


@Sentiasa panas : aip nape pulak putus ni

@Aisya.A : hahaha. dapat , fill in jak rsvp ya kak ya suh org lain nangga kakya haha.

@Sally : kan hahahaha kbai

Amanda Suria said...

Bedt la dpt byk...akak pun dpt tp ciput je