Umie.Artoqiemie: #WW Handphone Yang Rare

28 May 2014

#WW Handphone Yang Rare






Dengan kuasa bulan , akan menghukum mu ! dah macam sailormoon.


15 comments:

Nad MamaZN said...

comelnya! henpon betul ke ni? awat comey bebeno? hehe

Cik Umie Artoqiemie said...


@Nad MamaZN : aah tgah pakai hp ni sekarang. pemberian ayahanda

Amanda Suria said...

Kecik..comel lote..yg mhl sbb pemberian ayahanda kan...sentimental value tu dik...

Nurul Faiz said...

comelnya hp dia. hihihi.

Mek Onie said...

pahal comel sangat ni,haha

Khai♥Rin : anies said...

cantik

eyqa yushaiza said...

wahh comelnya handphoe nak dekat2 macam dalam cite sailormoon dah :DD

AmyZana said...

Rare nya phone mcm ni ! Agak2 jual lg tak dkt kedai. Bolehlah beli plus senang sikit masuk poket ^^

Cik Umie Artoqiemie said...


@AmyZana : selalu kat kedai hp biasa susah nak dapat. ni pun entah opak rembat kat kedai mana hehe.

Ismi Ana said...

Wahhh~henpon mahal nih! Xde stok dah kt kedai2. Kalau simpan lg 5 tahun, leh jadi barang antik tuu. Ngeh3.

Jia Rizaira said...

pergh ni giler rare....nak satu bole? hahaha

cEro said...

Bayangkan seorang lelaki badan sasa dan gagah, rupa kacak.
Satu hari sedang dia berjalan, ada bunyi ringing dari poket dia.
Sekali dia bawak keluar henfon ni dari poket dan jawab telefon,
"Hello sayang~~~! I dah sampai. You dekat mana~~~!" dengan suara manja.

Arol Mubin said...

Comelnya henfon! Nampak macam bergaya pulak pakai henfon macam tue. Sebab zaman sekarang orang ramai pakai henfon besar. :D

Eiqa Almond said...

dlu pnah guna nfon kecik gini, geramm aje nengok nyee. Hmm motorola rse nyaa

a-roll rezuan said...

wah,,stylo,,,unik,,,barap rega ny tek???pa nm model ny mi???