Umie.Artoqiemie

14 July 2015

TREN500MG CAPSULE KESAN SEHEBAT SUNTIKAN

Tranexamic Acid 500MG Mengandungi 50 Kapsul..

Kapsul Pemutih Kulit


MEMPERKENALKAN PIL TRANEXAMIC ACID 500MG KAPSUL PEMUTIH PALING BERKESAN MENGGANTIKAN WHITENING INJECTION ATAU TERAPI PEMUTIHAN PILIHAN RAMAI...

Nak putih tapi takut ambil whitening injection? Anda boleh mencuba Tranexamic Capsule 500mg ini, kelebihan adalah sama seperti Tren Injection. BERKUALITI PREMIUM. Mengatasi Masalah Kulit Secara Klinikal...

Tranexamic Acid merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia. Walaupun glutathione kini mendapat tempat, tetapi perlu untuk anda ketahui, kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah kurang berkesan, kerana tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji. Akibatnya, produk pemutihan kurang berkesan.
.

.
.

Fungsi Utama Tranexamic Acid 500MG:
✔ Memutihkan kulit dari tona asal.
✔ Meningkatkan & menggalakkan kadar penghasilan kolagen dalam kulit.
✔ Mampu merawat & menghilangkan parut, kesan parut, bintik-bintik hitam, jeragat.
✔ Merawat masalah infeksi jerawat yang kronik.
✔ Merawat kebanyakan masalah kulit yang kronik.
✔ Memperbaiki & mengecilkan liang pori-pori.
✔ Menegang & menghaluskan kulit.
✔ Merawat & memperbaiki struktur permukaan kulit yang rosak & tidak rata kepada struktur normal.
✔ Meningkatkan kadar penyembuhan pada kulit yang rosak & terbuka/luka.
✔ Memberikan kulit yang lebih cerah, putih & gebu berbanding kulit asal.

NOTA:
Wanita mengandung, dalam pantang atau menyusu tidak boleh ambil.Wanita sedang dalam period tidak boleh ambil.Wanita yang makan pil perancang dan penghidap sakit kronik di larang ambil.Dilarang mengambil kafein & alkohol semasa pengambilan.


WHATSAPP / WECHAT : +60138185002
INSTAGRAM : ORKEDBEAUTYSHOP
FB PAGE : ORKED BEAUTY SHOP
--------------------------------------------------------------------

08 May 2015

Humood AlKhudher - حمود الخضر - كن أنت | Kun Anta | من ألبوم #أصير_أحسن


Li ujari him, Qal dat tu Zha hira ma fi him
Fabadautu syakhsan aakhar, Kai atafaa khar
Wa zhan antu ana, anni bizalika khuztu ghina
Fawajadtu anni khaasir, fatilka mazhahir

(Chorus)
La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala


Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala 2x

Attaqabbaluhum, Annaasu lastu qaliduhum
Illa bima yurdinii, Kai  urdiinii


Saakunu ana, Misli tamaman hazal ana
Faqanaa’atil takfiinii, zaaka yakiinii

(Churos)

La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala

Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala 

Saakunu ana, man ardha ana, lan as’alaa liridhahum
Wa akunu ana, ma ahwa ana, maali wamaa liridhahum

Saakunu ana, man ardha ana, lan as’alaa liridhahum
Wa akunu ana, ma ahwa ana, lan ardha ana biridhahum

(Churos)

La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala

Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala  2x.......

Benda mengarut aku buat harini

Hello guys.
Pernah dengar pasal "ferrari club malaysia"?. Sape owner ferrari depa tahu la pasal club ni. Hanya owner okay yang boleh join. Hang bawak myvi? kena reject la kalo hang nak ngorat anak depa. Yang kelakarnya, page ferrari club Malaysia ni aku siap bookmark hookaaayyy.


Yang kelakarnya lagi aku save nombor semua BOARD OF DIRECTORS 2014\2015, memang tak patut tapi apa salahnya kalau benda boleh inspired kita jadi kaya? haha. *pelik*


benda mengarut tu, emmmm aku pi whatsapp vice president ferrari owners club malaysia. hahahahahahhaa.. Tapi aku di dabel tick kan .. dia tak reply.. memang agak tak proper jugakla cara aku.. haha tapi.. hmm tak mengapalah.


Suatu hari nanti dia reply lah tu.. maybe time tu aku antara board of directors kekeke! borangan nak idop sonang bak kata waghhhisssssssss. rembau most wanted yawww~