Umie.Artoqiemie

04 September 2015

Selera kuching di Perak

Shalom kawan-kawan di shah alam ataupun di perak. Assalammualaikum!


Bagi sesiapa dak-dak mee kolok mangkok merah sarawak yang tercari-cari laksa sarawak ori from kuching. Boleh singgah di selera kuching di Tronoh, Perak.

 Yang ni wantan kolok rm5.. Kalau mrr kolok sarawak yang betul-betul tu rm7.

Laksa sarawak yummm


Abang-abang bangla pun makan skali. Sempoi.

01 September 2015

Minions

Hello guys masih ingat aku ke tak? Haha. Lama sungguh bersawang. 


2 hari lepas pergi shah alam , uishh jamm kateko dengan dak-dak cleaner (bersih 4.0). Yang aku musykil sekarang ni, kenapa tiket train aku dia x check langsung (batu gajah - kl sentral) . Choii penat beli. Pergi shah alam pun semata-mata nak makan sebab dewan makan dekat UiTm semua tutup. Huwaa


Hai umie, lama takjumpa haha! Oleh kerana kl banyak minions, aku dengan kak agie pergi la subang.. Aku 1st time sebenar nya pergi empire tu, indah khabar dari rupa hoho... Dalam dia xde la gah mana. Tempat makan ciput jek. 




08 May 2015

Humood AlKhudher - حمود الخضر - كن أنت | Kun Anta | من ألبوم #أصير_أحسن


Li ujari him, Qal dat tu Zha hira ma fi him
Fabadautu syakhsan aakhar, Kai atafaa khar
Wa zhan antu ana, anni bizalika khuztu ghina
Fawajadtu anni khaasir, fatilka mazhahir

(Chorus)
La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala


Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala 2x

Attaqabbaluhum, Annaasu lastu qaliduhum
Illa bima yurdinii, Kai  urdiinii


Saakunu ana, Misli tamaman hazal ana
Faqanaa’atil takfiinii, zaaka yakiinii

(Churos)

La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala

Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala 

Saakunu ana, man ardha ana, lan as’alaa liridhahum
Wa akunu ana, ma ahwa ana, maali wamaa liridhahum

Saakunu ana, man ardha ana, lan as’alaa liridhahum
Wa akunu ana, ma ahwa ana, lan ardha ana biridhahum

(Churos)

La, la
La nakhtajul maala, Kai nazdadajamaala
Jauharna huna, Fil Qalbitalaalaa

La, la
Nurdinnaasa bi mala, Nardhahu lana haala
Zaaka jamaluna, yasmu yata’ala

Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh, Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Kun anta nazdad jamala  2x.......