Umie.Artoqiemie

11 September 2015

Complexion 6 (high quality & original)









  • Menjana semula sel-sel kulit mati
  • Memutihkan kulit secara menyeluruh
  • Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
  • Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
  • Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
  • Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
  • Anti-Penuaan
  • Antioksidan
  • Memutihkan dan mencerahkan kulit.
  • Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
  • Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
  • Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
  • Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
  • Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
  • Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
  • Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.
freegift salah satu ni

1 box mixing white
10 amp transamin + 20 amp vc
 1 box vitamax 10 amp placenta
2 botol trans 500
half box glutax 600/gold/100/jm master
☑️ RM1000
☑️ FREE POSTAGE

WHATSAPP : +60138185002 
@ORKEDBEAUTYSHOP

04 September 2015

Selera kuching di Perak

Shalom kawan-kawan di shah alam ataupun di perak. Assalammualaikum!


Bagi sesiapa dak-dak mee kolok mangkok merah sarawak yang tercari-cari laksa sarawak ori from kuching. Boleh singgah di selera kuching di Tronoh, Perak.

 Yang ni wantan kolok rm5.. Kalau mrr kolok sarawak yang betul-betul tu rm7.

Laksa sarawak yummm


Abang-abang bangla pun makan skali. Sempoi.

01 September 2015

Minions

Hello guys masih ingat aku ke tak? Haha. Lama sungguh bersawang. 


2 hari lepas pergi shah alam , uishh jamm kateko dengan dak-dak cleaner (bersih 4.0). Yang aku musykil sekarang ni, kenapa tiket train aku dia x check langsung (batu gajah - kl sentral) . Choii penat beli. Pergi shah alam pun semata-mata nak makan sebab dewan makan dekat UiTm semua tutup. Huwaa


Hai umie, lama takjumpa haha! Oleh kerana kl banyak minions, aku dengan kak agie pergi la subang.. Aku 1st time sebenar nya pergi empire tu, indah khabar dari rupa hoho... Dalam dia xde la gah mana. Tempat makan ciput jek.