Blogger templates

20 April 2014

CAFE YANG BERFIKIR LUAR KOTAK

Morq! Morq! Terima kasih sebab share gambo memang buat aku meraung kempunan.. wahai batu belah batu bertangkup, makan lah daku!! aku kempunan pergi snekjer. Ape itu snekjer? Snekjer adalah cafeteria yang ade konsep die tersendiri, dia bubuh semua barang classic. Aku rasa owner dia sangat-sangat menghargai seni . pokcik mang hebak!


Yang paling pelik, snekjer ade dekat Somban yo jang! tetibe teringat lagu kojolobaq kolobuuuu~~ ape yang aku gugel, cafe ni letak dekat belakang perodua Somban. tak ramai kot yang tahu kewujudan kedai ni..


cube pandang syiling.. fullamak, unik giler. ade macam-macam jenis lampu.


pernah tak terfikir nak letak pintu kat syiling? tak kan? ini memang betul-betul luar akal. macam pintu rumah nenek. hehe.



Biola tergantung then ada bayang-bayang..









Hoop hooray. Belanja gambo dulu ye kengkawan, kalo diizin Allah, aku sampai sini, kamupun sampai situ . insyaAllah :D mahu mahu mahu mahu kesitu ! Shalammm!

19 April 2014

Dah Boleh Bawak Buggati Veyron 16.4

Salam masyarakat.. salam 1-0 ! semalam sarawak lawan kelantan. kene ngap kelantan semalam. well done Sarawak, very proud of u bahh.


Harini 1st time aku blajaq reta .. bapakgadesh..gila terok beb. nasib baik dapat cikgu yang sempoi. Pasang lagu remix dalam kereta kunun background music. Macam biasa 1st day , more to theory.. sifat stereng , clutch, minyak, brek, cano nak tukar gear, cane nak tarik handbreak..

Yang paling klaka die show cara atur sit dengan salah. pegang cermin blakang laaa, pegang meter depan, tak menahan tang muka cikgu haha. Dan ayat yang paling aku tak boleh lupa ialah, "kalo kite tengok dalam hospital la kan, mesti ada tanda-tanda orang nak mati an? macam menggigil ke, ape ke, begitu juga kereta, kalo gigil tu, nak mampus la enjin dia tu". sengal ~ sengal~

TADAA!! pernah tengok design ni dekat area-area perumahan seri iskandar,Perak?  itu 1st banner aku design untuk kereta sewa kat sana... sape-sape nak design untuk banner besar-besar,ataupun dari sekecik-kecik benda . untuk backdrop booth ke ,business card ke,sticker ke, hape ke, boleh emailkan dekat aku terus ye :D umie_nadhirah@ymail.com lu boleh mintak macam mana lu nak ikut sukahati lu..kalo ade sketch lagi senang! gitu ...

.
.
.
.
.
.

-TAMAT-

17 April 2014

#SELFIE

#nowplaying the chainsmokers - selfie 

"When Jason was at the table I kept on seeing him look at me while he was with that other girl Do you think he was just doing that to make me jealous?But first, LET ME TAKE A SELFIE "

Salam masyarakat, haritu pi angkat 3 in 1 clip lens , ade wide lens, macro, fish eye . So far so gewddddd. Ade macam-macam kaler, gold , silver & hitam. Yang paling best skali lens dia,  mata ikang la.


Ni gune front camera & attach clips mata ikang sekali. tadaaaa!!!



Ni kalo bagi yassin sorang satu dah boleh buat majlis tahlil dah haha. 


Btw, nak promote sikit, i am wearing tee GOBOK basic logo 01. Kain sangat selesa. Logo kaler gold curlass gitew jahhh :D boleh dapatkan di sini(GOBOK CLOTHING) !