Umie.Artoqiemie: Aku rasa macam dah bertahun

09 March 2015

Aku rasa macam dah bertahun

Shalom masyarakat?
Assalammualaikum...
Dah lama rasanya tangan tak menari-nari atas keyboard post something dekat sini, busy jadi hamba assignment kateko.. Tak sabar nak tunggu penghujung, dah lama sangat rasanya aku study, haha.

*gambo redefine rtc gopeng*(instagram:umieartoqiemie)

Aku ingat aku ada blog ni pun sebab kawan aku pateah tadi dia gugel images serunding tapi keluar muka aku haha. Dasar serunding betul muka aku ni. (hambarudin oi)

****
Aku stress betul dengan kedai printing dekat seri iskandar, macam tak sesuai je graphic dia campak sini sebab macam-macam kedai dah aku print untuk packaging aku still noob haihhh T__T lepastu lecturer suggest dekat excimo pun sama gak noob dia, kedai "nak print" takda pulak paper untuk packaging, last-last aku print dekat dabel A dekat sidec size a3 , purfek ! graphic hokey semua hokey. syukur. tapi a3 laaaaaaaaaaaa, a2 kau kena usaha pergi KEY ELL nun. takose betul aku. 

***
Selain masalah printing, aku jugak mengalami masalah sakit gusi yang kronik sekarang ni, hahaha. dari ahad lepas dah aku menderita camni, tapi harini paling rasa nak tercabut otak aku tahan sakit. huwaaaaaaaaaaaa, nak tanak esok kena buat appointment dengan doktor gigi annur dekat bandar U, satu-satunya klinik gg dekat seri iskandar. Aku try pepagi buat appointment dengan dia esok, aku dah redha dah nak jumpa doktor gigi sebab dah sakit sangat. 5 tahun kot tak jumpa doktor gigi.

Oklah guys, selamat untuk diri sendiri jumpa dentist esok(haih ngerinya bila fikir balik). Bagi yang nak final tuuu, kerah tenaga sikit sem ni sebab dah takde study week, cuti banjir haritu lama sangat.

3 comments:

Anis Ifham said...

pandai buat graffiti ke? whoah!

Tak pernah lagi kena sakit gusi. hiks.

Puan Kutu said...

semoga temujanji dengan dentist berjalan lancar.selamat ya!haha

cEro said...

SAkit gigi n gusi tu sbb nak tumbuh geraham bongsu ke?