Umie.Artoqiemie: ‪#‎IpohKreative

28 January 2015

‪#‎IpohKreative

Shalom masyarakat.
Assalammualaikum masyarakat. Aku nak promote satu event underground kat ipoh ni. Bagi aku remaja patut pergi sebab banyak input kome akan dapat. Bertempat di Ipoh tapi lokasi cafe dia lain-lain.


Uncle David; penjaga Sekeping Kong Heng datang melawat tapak acara. sumber dari : PROJEK RABAK.


Kalau yang dah tengok NOSTAGILA , Aku rasa korang patut jumpa Junad Mohd Nor kat Yasmin Ahmad Museum ini malam, kahkahkah. Pi ngorat dia, nanti dia buat filem tuk hang. Halamak utaga pulak dah bahasa typing aku. Aku dengar lecturer aku cakap utagha , terikut sama hahaha.

Kita layan jap nostalgila punya trailer.


member aku cakap dia pasal Raya. Aku mintak cerita nostalgila ni kat dia 2minggu lepas, sampai sekarang weh aku masih tertanya-tanya ending cerita ni. 

Sekitar suasana Yasmin Ahmad Museum





Kelas pack gila harini, dari pukul 8 sampai pkl 4 suku. Mati la nak.. esok sampai pukul 7 pulak. Aku dah stress nak mengadap design. 

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Syira Lokman said...

BANYAKNYA HADIAH BEST BEST :D
WANG TUNAI, PATUNG, CD, BUKU..MCM2 LAGI...

Jom join, tamat 3 hari lagi !
http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

Puan Kutu said...

Ohh underground until orang muda,tak boleh amik port la.makcik dah tua,hahaha

Poi Blogger said...

cantik