Umie.Artoqiemie: Batak di stadium perak

03 July 2014

Batak di stadium perak

Shalom? 
Assalammualaikum masyarakat. 

Haritu aku pergi stadium ipoh tengok match perak vs pahang. 1st time dapat pergi, dengan kawan yang memang hidopnya dengan bola. 



Kejor yob kejor... Haha.. Klaka lagu kejor yob tu. Walaupun aku orang sarawak, sokongan harus diberikan kepada peghok sebab study kat negeri peghok.kannn.


Masa ni nyanyian lagu negaraku , lagu negeri perak & negeri pahang. Sebelum ni dengar kat u-tube je. 


Papepun .. Pengalaman di stadium untuk pertama kali nya adalah pengalaman seronok. Tapi kalau kau tak suka bola agak pishiang jugak la nak tengok hehe. 
Selamat berpuasa masyarakat.
Shalom!! 

14 comments:

Ezy Loy said...

kite pon kalo masok stadium msti terserlah kejakunan!.. hihi

Mek Onie said...

tak penah lagi rasa feeling masa kat stadium ni,hehe

Anis Ifham said...

seronoknya. tak pernah lagi pergi stadium tonton bola sepak :3

Ismi Ana said...

Kakak ana antu bola. Dia selalu layan pasukan selangor. Paling sengit selangor vs jdt. Haha. Best tgk fans selangor. Ultras malaya memang terbaik. Hoho.

Azrin Rahim said...

hahaha..ok juga masuk stadium tgok bola.. ayie masuk stadium sebb anta budak sek sukan jer..hahaha

ewanthology said...

lagi satu klu org yg taj suka bersesak sesak...mmg pishiang sgt la klu g stadium...hehe

Eiqa Almond said...

Best kan ble dapat tengok kat stadium, orang ramai nyee. Bila x gol hahh mula laa orang sekeliling mnjerit, haha jangan kata org sekeliling, kitee sendiri pun akan jerit. :D

Selamat berpuasa Umie :)

cEro said...

Aku mcam pnah teringat pernah masuk stadium perak ni, tp tak tau masuk sbb apa....
hmmm...
definitely not bola rasanya...

Puan Kutu said...

selamat berpuasa umie..:)

amboi tgok bola dengan sape tu..pakwe ke.haha

Azwar Syuhada said...

tak pernah jejak stadium pun..macam best je!

Tukang Karut said...

memang nampak benor bataknya...

Wak Gelas said...

dengar banyak maki hamun mencarut x dlm stadium tuu., uHuuu

Azhafizah Md Nor said...

seronok tengok bola live kan

D i n said...

ammar cute piwit ah ah ah~