Umie.Artoqiemie: Selamat Tahun Baru 2015

13 January 2015

Selamat Tahun Baru 2015

Bahahhhahaha! Lambat nau la aku wish happy new year kat korang kan. Haritu aku pergi seremban 1 & 2 . Seremban ? aku tak pernah pergi pekannya lagi, tapi port dickson dah kali ke-4 aku rasa. Haritu best gila dapat baju petak-petak! 4 for just rm20.


Tapi haritu stock handbag & patung sikit sangat-sangat. Masa aku pergi awal 2014 dulu banyak, maybe orang borong tuk anak-anak kot. btw, esok pagi masa aku nak balik perak, aku pergi makan kat foodcourt aeon seremban 2, order mee rojak, terus keracunan makanan & dehydrated terok. So, sesapa yang selalu makan gerai yang jual mee rojak (kedai dia sebelah abc, better hati-hati boleh bawak mati)..

Kawan aku yang keracunan jugak sampai pengsan sebab keracunan mee rojak. pastu kena cucuk kawkaw. Cramp woo bontot!


Btw, korang pernah tengok TERBAIK DARI LANGIT? pergilah tengok.. rugi tak tengok, nak tengok cerita lain dari yang lain, yang bersenggama dengan bahasa jiwa dan karakter. pergilahhh~~


Aku tengok movie ni dua kali. Kali kedua aku sorang-sorang tapi duduk kapel sit sambil makan eskrem strawberry harga satu kupang & kunyah keropok. Okay ! 2015... enjoy your day..


Btw , kalau sapa-sapa nak carik supplement nak putih gebu flawless.. mai singgah @orkedbeautyshop (instagram). 

5 comments:

Nuriesya Nadia said...

Ohsem gila baju kotak kotak.

cEro said...

Lawa baju kotak tu...AKu suka!

AwieKashi said...

kau taksinggah jumpa aku pun!

Time Traveller said...

Selamat tahun baru jugak untuk disini.. :D
Baju kotak kotak mmg ceria kan :D

Poi Blogger said...

umie, pinjam kasut.. :# adoreshoes