Umie.Artoqiemie: Zolace Zolace Zolace fashion addiction

11 December 2014

Zolace Zolace Zolace fashion addiction

Shalom masyarakat semua. Aku dah balik belajar kat UiTM perak ni. Tahniah pada yang konvokesyen 81 kat Seri Iskandar ni, tak pernah aku tengok lagi UiTM macam KeyEll haha.  Ouh berkaitan entry radiance signature tu , radiance belum mampu mengurangkan psoriasis ye. Kalau SNE okay kalau untuk psoriasis. Keep on emaling me to know further what/which products yang aku consume paling latest aku share.



Btw aku ada nak cerita something kat korang , pasal Z O L A C E ? what was that? Zolace ni sebenarnya butik pakaian muslimah malaysia yang menjual macam-macam jenis benda bukan barang makan ye, macam poket doraemon, ada macam-macam color,size,design baju/accesories. Kalau agak-agak nak carik dress muslimah murah dan berbaloi better kasi terjah lelaju zolace ni ada apa. So nanti kalau ade event anugerah industri ke pekerja cemerlang ataupun musim-musim convo ni kan, haaaa sesuai sangat lah pergi zolace


Blouse online kat situ simple and elegant sebab design nya sangat minimalize tapi gojes gitu. Buat apa nak ke kedai kalau semua boleh order dihujung jari kan? buang minyak weh haha sebab semua shipping ke malaysia, singapore & brunei cost takdak, YES IT FREE!! .Boleh bagi omak omak korang , yang dah nak dekat birthday tu. Bukan omak omak je boleh pakai, onak onak (anakanak) pon boley,


Selain itu zolace ada jual skirt labuh maxi yang sangat selesa bawak berjalan-jalan, nak langkah longkang kejayaan tanpa ragu-ragu sebab senang nak bergerak, Bagi yang bosan dengan palazzo yang tiada corak, anda patut bertukar citarasa sempena tahun baru ni ,printed palazzo pants yang ada di zolace ,Cantik-cantik coraknya disamping sesuai untuk digayakan dimana-mana.

 Tudung bawal corak yang sesuai digayakan dimana-dimana & senang nak atur, tak perlu lilit lagi chuoools oii haha,Antara corak yang ada di zolace.com ialah bunga raya chiffon, day by the bay (pattern cam kotak-kotak), daylong pattern, plain color dan lain-lain lagi. Oh!Btw, zolace juga ada menjual tempat tudung hanger besi berklip yang memudahkan lagi para muslimah menguruskan gobok(almari) korang dengan lebih teratur.

 Kalo dah tudung je cantik, tak boleh jugak, dia kena ada Kurung moden online, yang cun-cun untuk dipadankan dan beg tangan online tangan yang gojes-gojes. Nak carik clutch untuk dinner or whatever? no worries nigga.. ada ! ada ! dorang ada new arrivals dekat website.


Apa yang aku suka zolace ni dia punya nama baju pun unik-unik, macam baju kurung biru kat atas ni nama dia Romantic Resplendence Baju Kurung In Blue . Kalo agak-agak kurang romantik nak pikat bakal suami atau pun suami di rumah cuba try sat baju ni.


Gonna Shape Up Necklace

Zolace juga menawarkan anda necklace dengan harga yang berpatutan sesuai dengan gaya anda ke majlis ataupun kemana saja. Gonna shape up necklace ni paling aku suka , nampak cam exclusive. Kalau pakai tshirt pun boleh pakai necklace ni. nak tau harga? ushar sana , ushar... pasti tak percaya.. 

This one is my favourite bag dekat zolace. Sebab very classic yet elegant nampak cam berkarisma je pergi kelas guna ni. Sling Over Satchel Bag In Green!!

Kalau yang tak suka beg keraih(keras), Any Day, Any Time Bucket Shoulder Bag In Chocolate ni sesuai untuk mereka yang aktif. Ada banyak lagi color boleh pilih boleh ushar sana ye. 

Yang paling best shopping online kat sana , aku tak rasa pening bila bukak website sebab dorang ada buat pecahan untuk new arrivals,  most loved by customer dan sales so senang korang nak click. Nak tahu lebih lanjut dan lanjut lagi pasal ZOLACE..sini saya sertakan dorang punya fesbuk, twita,pinterest,insta & gugel plus. happy shooping guys !



5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ala2 zalora la ni
Nama pun lbh kurg ja walau ejaan bza.. huhu

lynndamya said...

Salam, pergh nama dh mcm Zalora dah ni, bakal jd pesaing ni, haha bagus, aku terjah skang gak!! :D

Umi Nazrah said...

a'ah la nama macam zalora. tadi belum tengok nama, ingatkan zalora tau. ehehhee

Sara Liyana said...

cantik nya bag