Umie.Artoqiemie: Benda mengarut aku buat harini

08 May 2015

Benda mengarut aku buat harini

Hello guys.
Pernah dengar pasal "ferrari club malaysia"?. Sape owner ferrari depa tahu la pasal club ni. Hanya owner okay yang boleh join. Hang bawak myvi? kena reject la kalo hang nak ngorat anak depa. Yang kelakarnya, page ferrari club Malaysia ni aku siap bookmark hookaaayyy.


Yang kelakarnya lagi aku save nombor semua BOARD OF DIRECTORS 2014\2015, memang tak patut tapi apa salahnya kalau benda boleh inspired kita jadi kaya? haha. *pelik*


benda mengarut tu, emmmm aku pi whatsapp vice president ferrari owners club malaysia. hahahahahahhaa.. Tapi aku di dabel tick kan .. dia tak reply.. memang agak tak proper jugakla cara aku.. haha tapi.. hmm tak mengapalah.


Suatu hari nanti dia reply lah tu.. maybe time tu aku antara board of directors kekeke! borangan nak idop sonang bak kata waghhhisssssssss. rembau most wanted yawww~

7 comments:

Jia Rizaira said...

Tgh bz melayan orang lain gak la tu. Sibuk...hahaha....

Rtp Farra Arisha said...

Jangan main2, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu! One day kalau dapat Ferrari whatsapp pula gambar kereta dekat dia! Hahahaha

Umie Artoqiemie said...


@jia : layan bini la tu .

Umie Artoqiemie said...


@Rtp Farra Arisha : ni komen paling win hahahahahhaa

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

X salah nk verangan dulu khen ngeeee😁😁😁

Nadratul Syazwana said...

Hahahhaha beraninyaaa nanti dia reply share share lah dekat blog! Hihi. Baru tau jugak ni pasal club ni hehe

A Girl Like You said...

cool gila u did that?!
Salam ramadhan n syawal ye!

Memang betul2 cool u buat camtu!