Umie.Artoqiemie: Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

07 December 2014

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik.


Cara penyertaan :
  1. Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)

Okay aku memilih Apple iPad Air WiFi 16GB Silver untuk online business. cehh!! curlas kau jah.. berbusiness pakai iPad. Sebenarnya, nak baca nota sejarah aku semester ni, senang sikit kalo dah besar. scroll scroll takde la tido hehe. harap-harap rezeki aku la ye. 



  1. Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  2. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  3. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada (optional)
  4. Tajuk post/entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
  5. Letakkan banner diatas dalam entry/post. 
  6. Letakkan caption dibawah dalam entry : 
 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Pemenang akan dipilih secara random melalui Google Carian  (tidak semestinya pada page pertama) dan URL yang diletakkan di ruangan komen ini . 6 pemenang bertuah akan memenangi shopping voucher dan cash. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Harga barang tidak melebihi RM1212
  2. Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar)
  3. Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan. 
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)
Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini! 

4 comments:

Hafizin Jamil said...

buat baca nota sejarah tu sikit jeee. hahaha.

Hafizin Jamil said...

buat baca nota sejarah tu sikit jeee. hahaha.

Nyamuk Terbang said...

mahal tu rm1212....gudluck

Alongxp said...

good luck...