Umie.Artoqiemie: Brutal-brutal pun suka barang cenggini

19 June 2014

Brutal-brutal pun suka barang cenggini

Shalom masyarakat? 
Assalammualaikum. Korang CEO best gile! Lawak dia cam fresh. Yang paling best aku dapat harga tiket wayang rm7 je sebab pakai student card & yang lagi-lagi best ada 5 orang je dekat lotus cinema seri iskandar. Mana pergi weh orang? Haha


Tadi beli mask sekali kat watsons. Mask sarang burung gitew. Ada offer !! 


Pastu beli mask bio essence jugak. Nampak cam best , so aku rembat. Serum dia macam best. Hoho. Sape pernah pakai? Okay tak eh? 


Produk essence memang superb. Aku memang highly recommended dia punya foundation. Murah dan berbaloi. Oleh sebab foundation dia berbaloi, aku berhajat nak pakai moussee dia pula. Smooth je rasa kat muka. Tak caya korang try tester dia. 


Harini ada orang bagi bubur lagi la hehe. Thanks ! :D 

12 comments:

Kelly Polaris said...

i'm using bio essence products, so far semuanya superb, cuma sakit sbb mahal sikit. tapi berbaloi, serum tu ok sgt2 utk kulit, n pling best wangi :) <3

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Brutal tapi dalam hati ada taman tu :)

aniesa ahmad said...

bubur ? sodapnyaa ... lama tak makan sebab dah lama tak demam .. heee

Sobri Yaacob said...

untuglah leh pakai student kad..
jimatkan..eh produk revew ke :)

Ismi Ana said...

Bubur? Sedapnye.. Hik3..nyesal pulak bace entri pepagi gini. :D

Lea IsNawi said...

wiwit! sapa bg bubur tu

Nuriesya Nadia said...

Woah ! Sangat best mask beauty diary tu !

Anis Adnan said...

Kalau dah namanya perempuan, ganas macam mana pun tetap ada sifat perempuan :)

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

pergh!! ad org bagi bubur tuuu....nnti nk g tgk gak CEO :D

cEro said...

Alaaa, dah tak brutal laa camni...
Kalo nak brutal betul kena ada parut besar dekat muka...hahaha

Nadratul Syazwana said...

Dah lama rasa tak pakai mask oh. Bio Essense tu cam best je hehe. Bubur tu nape? Ada org mintak maaf eh? Hehe untungnya

Liyliz said...

berminyak tk produk bio ni klu pakai?