Umie.Artoqiemie: Bilik CG20

08 June 2014

Bilik CG20

Fuuuh shalom masyarakat!
Assalammualaikum, aku dah kat seri iskandar perak. Baru ambil kunci bilik tengah hari tadi. Tengah hari tak ramai sangat orang, okay-okay je. Aku dapat bilik cg20 , tingkat bawah , macam aku sem lepas jugak , Okay la tu kan tayah panjat. 


Memandangkan aku awal, aku dapat katil bawah hehe.. Syukur. Aku dahla malas nak memanjat. 


Ni pandangan katil sebelah kanan aku. Mai & mira punya katil. Aku rasa aku kemas dari petang tadi pukul 12:41 baru nak settle. Alahai penatnya. Btw korang... Maaf sangat-sangat aku terdelete komen korang kat entry sebelum ni. Boleh pulak ter-tick all then delete comment. Alahai. 

Esok nak beli barang dapo pulak. Wohooo! Ok tata

12 comments:

Jia Rizaira said...

Macam ni ghupenye hostel uitm perak...

Entri terkini MINDAKABUR : Anak Kecil Terpisah Daripada Ibu Bapa Semasa Konsert Berlangsung

cEro said...

Waaahh!!!
Terkenang zaman belajaq dulu2..heheheh

ArELeEz said...

klu kat uitm arau, 'barang2 dapur' dibeli kat mushroom. kenangan betul mushroom tu. tempat dating lg dikenang. eceh! ha3..

Ezy Loy said...

dh berzaman tglkan zmn hostel.. dh mai teringat balik.. haha..
slmt belajar!

Ismi Ana said...

Eh? Sama universiti ngan puterilah! Wah..wah. Tapi puteri dpt tingkat atas. Hello orang perak. Hik3

cik hani said...

saya dulu kejar-kejar nak daftar awal sebab nak katil bawah dan hostel tingkat bawah. dasar pemalas naik tangga betul saya ni.

nohas said...

dah lama tinggalkan hostel..rindu katil double-decker..selamat belajar..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Teringat pula zaman zumal kat kampus dulu :)

Zamani Abe said...

untung lah laju.. celcom zam ntah pape bulan ni.. sloww jek

Farah Arina said...

sama uni dengan kakak farah. nama dia munirah. kenal tak? hihi

Faarihin said...

Umie ko masuk UiTM Sri Iskandar ya.
Bila rajin2 nak jogging tu pi lah Tasik UTP. Hehe..

Kan best kalo aku ada kat sana lagi, leh jumpa ko. Haha..

a-roll rezuan said...

mn d jpun,,,ssh mk tmu rek atas katil cmya,,,ha3 sklai gempa bumi,,,leput kenak timpak buku2 ya semua,,,,