Umie.Artoqiemie: hobi baru :D #feltcraft

16 May 2012

hobi baru :D #feltcraft

Salam masyarakat ;D
sejak dua menjak duk rumah kaki bersilang ni an, pelbagai hobi baru datang. salah satunye feltcraft!. hanya memerlukan benang,jarum,kain felt :D tutup mata pun boleh buat.




Kalo aku jual brooch instagram ni agak-agak korang nak beli tak? kikiki

32 comments:

syAzAnA said...

jaul tu apa wei?

Umie Artoqiemie said...


@syaz : typo syaz!! hahaha.

si ngokngek said...

nk nak..alar comelnya
rasa nk lempang-2 jek

Amirah Jafri said...

awwww so cute :)

Dendi said...

try la umie iklankn, mne tau ade org nk beli...kekekee, try iklan kt forum lowyat

Lea Isnawi said...

ko bg free jela kat aku weh

si robot comel said...

ni pun hobi baru aku gak weh, tapi aku nak buat buntings,haha

kura said...

yeahh. hobi mcm ni mmg ohsem. aku pun suka! wuhh.

cimöt said...

menarik..!
kena kasi tester laaa dulu..

meh sini satu!

[wani_mn] said...

homai comelnyaaa ummii!!!! nak order nak order haha

Umie Naziera said...

hehe,umie jadi tukang jahit pulakkk

iZ said...

ni kalu lelaki yang jahit, xder der nak jadi rupa instagram..
jadi menda lain kang..haha

Cik Suriz said...

always love felt. easy to stitch wewoooo

AmirFX said...

Berik free jerrr ngn kmk kat ctok.. hihi..

Atiqah Wadiah said...

woaaaa!!!!hobi yg bgos..klu beli,nk free 4 blh? :P

budak penjara said...

aku nk beli umi..tp kena jual murah la hehe

Tukang Karut said...

kalau cantik dan murah, boleh la aku borong... lepas tu jual harga mahal! hohoho...

zila said...

wk seh nuan gak ka jajah mo kak Umie?

Faaein Talip Roy said...

mesti ada aje yang nak beli punya..

rajin betul ko eh..

calon menantu ramai mak2 mentua ni.. hahaha.. ;P

ascil.punye.lah said...

aku nak free untuk kali pertama.kali kedua baru bole beli.amacam?

Nyamuk Terbang said...

hobi kita sma

onie said...

nak beli :P

Aien Alien said...

menarik. felt ni asal tahu jahitan asas pasti jadi. :D

azalia hjsalleh said...

comel ! pandai eyh u jahit

ღKekunangpelangiღ said...

Hey umie comel, hadiahkan aku satu. Lawa. :)

IEQAH said...

perghhhh terbaikk laaa hang buat umie.. tak sangakaa berbakat jugakk si umiee ni.. hehehe

ps: seyeslyyy ieqah sukaa..nk juai dak untuk ieqah satu..plesss plesss..pnt da buat muka kcian ni

Puteri Iqa Izyan said...

olololo... comel je. mcm best pulat buat ni ^_^

YOUsoF said...

Aku cari 'jaul' tapi dah tak ada.. ;D


Tapi hasil kau tu comel Umie. Kipidap beb! ;)

anamizu kaito said...

ehem~ wahhhh dah ber'felt craft' pulok die =P








luv,
cik ana

aiEz said...

comel tu umie...bagi kat aie satu boleh?ada 3 tu kan..eh?bolehlah..

syakey said...

comel wehhh! kau jahitkan satu untuk aku, gambar diana f+ hihihi :D

shada wentz said...

osemmmmmmm :D