Blogger templates


06 April 2012

Pameran Sempena Hari Daerah :D

Good Friday! Harini hari pertama pameran & jualan sempena Hari Daerah Daro 2012. Sorry, baju i love daro takdak ==“ hekhek. Yang paling ohsem skali hasil photography aku dipamerkan di booth Pejabat Pendidikan. hooray! hooray!



Gambar dah nak tanggal akibat panas yang melampau. Macam kat saudi arabia ko tau.


Satu je kat situ bukan aku yang shoot, Yang gambar aku sendiri kat Bukit Broga uh, yusry yang amek. Editing je aku. Saja aku print. enterframe jahhh oi.


Faten, baru je datang dari Perak. yehaaa!


Pose gaya Dr Rozmey =) Post begitu duit masyuk katanye.


:3


Post Dr Rozmey lagi hahahak!


Hai Cikgu Effa!!
So, bagi mereka yang ade kat Daro. Aku nye photography(yang dishoot gune Nikon D5000 SEMUANYA ==") boleh nampak tepi jalan je, sila ke tapak open air lama esok !! See ya there.. and doakan aku menang untuk pertandingan candid photography yewr !

19 comments:

Anonymous said...

semoga kau menang umie,hehe...cepatnya kau sampai daro?

onie said...

semoga kau menang umie,hehe...cepatnya kau sampai daro? bongekkkkkk, tertekan button anon,haha

Faqihah Husni said...

Wish you luck! Huhuk

si robot comel said...

kalau kau menang hadiah bahagi dua,okay?haha

Cik Suriz said...

lepas ni boleh tangkap gambar ahkak puak ye... ahkak suke posing2 nihhh

ascil.punye.lah said...

waaa umieee.gudluck ehhh.=)

Fakiroh said...

salam perkenalan cantik gambar2 tue...

layari blog yang baru bina

http://fakruza.blogspot.com

syAzAnA said...

good luck umiee! aku suka artwork kau! :P

Syazwan Che Deraman said...

wow, seems anak kelahiran daro ada bakat dalam bidang photografi..



keep it up umie.
nanti, boleh la bukak syarikat potografi..

Tukang Karut said...

gambar cantik, mesti menang punya la...

ishiko said...

waa.. bestnye umi ^^,

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

wuuuuu good luck umie ! btw lama gila tak singgah blog umie ! heeeee

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehek nak g gak la gunung tu..

cik bulan said...

aku suka hat titi tu..wlwpon nmpk sesipi ja. gigih kan aku? haha..gudluck ah macik.

NadyaBubble said...

Good luck !

eLL said...

gudluck umie. eh dr. rozmey, ritma sama dah

oren said...

goodluck!

oren said...

goodluck!

ABU said...

panas maca di asudi arabia?!! sengal hahahaha