Umie.Artoqiemie: Papier Mache make us GILA

23 March 2012

Papier Mache make us GILA

Alhamdulillah, setelah berminggu-minggu(berapa minggu ek?) kite bersama, harini suda final presentation. Semua memikul masing-masing punye “papier mache” yang bapak besaq gedebaq.haha. Mujur ade keto ida, ringan sikit beban ye Dak?

kami amat happy bersama-sama :}

3 minggu menyiapkan mende alah ni, sampai tertido kat meja lah.. Baju kene acryliclah.. Kelihatan semua bende tu membuahkan hasil. Aku yang takut pegang cutter, terpaksa memberanikan diri aku untuk pegang cutter yang agak “nightmare”bagiku selama ini. arghhhh!! pernah dulu hampir terpotong jari sendiri, sampai darah menitis kat assignment.. fuuuh ~___~” sumpah NGERI!

Alhamdulillah , batch kiteorang dipuji oleh Puan Irina sebab memproducekan “papier mache” yang ohsem. Masing-masing xde pengalaman buat mende alah ni. Selain subject visual comm, batch kiteorang jugak mencatat sejarah dapat markah drawing 80 ke atas =) Alhamdulillah lagi.


Kedapa Puan Irina yang sangat Ohsem, terima kasih kerana menambah ilmu pengetahuan saya daripada zero ke Hero plus plus. Moga saya dapat Dean List!! jyeahhh. HAHA.

gonna miss u guys. LOVE!!!

17 comments:

syAzAnA said...

fuyoo! aku suka tngok artwork kau. kau memang ohsem lah umie! :P

onie said...

umie kau ni brutal brutal kau pon taku pegang cutter noh,apa la...nyway,setai beb

si robot comel said...

Kau memang ohsem lah beb,tabik!

kura said...

bak kata si robot comel - kau mmg ohsem!

Syazwan Che Deraman said...

ambik gambar, tunjuk dekat dekat.

hehehe.

lagi la ohsem!

aiEz said...

umie dan puteri lilin...tak tahan panas...fuhhh,hehe

xila riston said...

ohsemmmmm!!!

aimaniman said...

tahniah drpd akak.. akak bab2 ni memang keras tangan bab kaku punya...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

*scanning umie*

owh yang tudung cokelat tu

h A n Y s said...

ooowsem giler artwork ang n members! osem! osem! *thumbs up*

[WANI_mn] said...

ohsem kot tgk artwork umi dgn member2 wlupun nampak kecik je. aku tak mampu le nak buat artwork gituu. syabas umi!! (sambil jabat tangan, takpa muhriim..haha)

NadyaBubble said...

papier mache korang mmg ohsem !

Cik IFAH. ♥ said...

semua hasil artworks you all sangat awesome!
*Thumbs up*

ABU said...

tak pe la penat penat semua berbaloi.. ko buat tu.. cantek.. kecik je ko kat sana kan..hahahaha

*err cakap mcm aku besar keh keh keh..

Atiqah Wadiah said...

smoga umie dpt dean list..aminn~

syahirooAhmad said...

aku benci art! ia membuatkan aku jeles dgn hasil karya2 yang diluar pimikiran budak2 biasa seperi aku ni.....

si ngokngek said...

lawo-lawo kemain kontra dgn lain..oren noh