Umie.Artoqiemie: Living Young :)

30 March 2012

Living Young :)

Alhamdulillah, pada jam sekarang, umur aku suda 20. :O woemgee!! Masa aku kecik-kecik dulu ekceli aku amat takut untuk berumur 20. Aku dulu kecik-kecik “suke” pandang ke depan, masa umur duaploh tu aku kat mane? dah amik ijazah lom? muka aku camne? banyak awan-awan kecil yang pop up kat kepala.. Syukur, pada umor duaploh aku dah amik ijazah walaupun baru nak abes sem 1 daripada kuciwa macam cilaka duk umah takdak watpa.


Ape yang best birthday aku taon ni ialah suprais tekejut kat kedai Mamak. Intan senjaga ajak aku makan kat “Syed Bistro” walaupun suda terang lagi bersuluh kat situ bukan lah port makan biasa aku. Dorang dah plan kaw-kaw baik punye lah, aku tak syak ape2 pon. Sekali dorang tawaf satu syed , datang dari belakang bawak cupcakes diiringi dengan senyuman :D Terharu kemain aku bai.. Mau x gugur jantung saat itu. Lagi buat aku terharu satu kastemer mamak situ ha yang ikot skali nyanyi..

“happy birthday Umie”

Hamboiiii..gembira aku tak dapat digambarkan. Gembira yang amat!! Hampir 3 titik air mata menitis ke lantai mamak. 

Sudah balik dari kedai mamak, ingatkan plan kotor dah xde, member aku muka suci kemain.. Tibanye kat pagar depan block dimana terletaknya rumah aku, kene tonyoh cupcakes dari kechik dan kene baling tepung ngan kila, intan, fareeza, abg long & tina.. Tonyoh nye bukan alang-alang kate kau, selagi cupcakes tu boleh sumbat kat lubang idong aku, selagi tu cube memadatkan.. tak boleh bernafas haihhh.


Terima kasih buat sahabat-sahabat semenanjung aku for being sangat nais!! Terharu sangat walaupun korang terpaksa sambut awal birthday aku sebab tau kite akan berpisah pada tarikh hari jadi aku. Sahabat yang baik sukar dicari =) susah senang kite bersama.. Terima kasih buat INTAN, SYAKILA,KECHIK,ABANG LONG,FAREEZA & TINA!!

30.3.2012
salam ohsem.

31 comments:

Laila Mahfol said...

Happy birthday Umie Artoqiemie. Stay OHSEM selalu ya :)

Kumbang Jingga said...

hepi besday umie...lama tak mai kt blog umie ni hehehe...still cute always umie!!

kura said...

Ohsemm. Happy Birthday umie artoqiemie.

eLL said...

selamat ulangtahun ke20 umie, semoga sukses dan bahagia selalu. bestla ko merasa ditonyoh, boleh citer kat cucu cicit, paling best nanti ko ada pengalaman utk tonyoh cucu masa besday dorang lak!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

slamat hari tua beb!

si robot comel said...

selamat hari 20,kehkeh,kau dah tua :D

Ym.Bundle said...

hepi besday umie..tp geng ko semua old fesyen la umie..dah berpuluh tuhan rasanye asal besday baling tepung.takde cara lain ke celebrate..kehekehkeh...

nurdani said...

selamat ulang tahun kelahiran umie.. seronok kalau disambut macam tu.. terharuuu

CouLeur de Chiqu3 said...

SELAMAT HARI LAHIR ke 20 umi..muda lg.. catch ur dream bfor to late..do whatever u wish.. may allah bless u

adwafarahin said...

slamat 20 taun!

Lea Isnawi said...

hepi besday budak dah tua! :P

syakey said...

umie, slamat masuk umur 10tahun umie. moga pertumbuhan tumbesaran ko meningkat sedikit nanti okeyyy :P

EZAN IDMA said...

happy beday syg!

Ardini Izzati said...

Happy birthday, kak. Moga sentiasa panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT. Amin :)

eiz_ezzy said...

selamat hari lahir ktk :) Allah selamatkan kamu~

SYIRA RAHIM said...

whoaaa. dah doploh tp masih mengekalkan kecomelan. apa rahsia ? hihi.

anyway, Selamat hari lahir :-) semoga Allah selamatkan kamu.

Mr. Straw said...

ye ke 20 ni?nmpk mcm 30 ja!!hahahahahhahahaha..hapy bufday sory adiah tak ada...sesi jimat cermat dan tabung menabung skrg!

Eyka said...

hepy besdy si kecikk!;D


stay ohsem..dan jgn takut warne noo..hahaha:P

yeahh kitew muda lagi..harhar :P

Tukang Karut said...

umangggaihhh... tepung komak!

onie said...

mabeles dak kena tepung?haha

si ngokngek said...

tua habis dh umie..fuyoo muka sikit lg mcm pocong lah..haha

happy birthday!!

Rtp Farra Arisha said...

selamat ultah sis!! :D semoga sehat slalu dan tambah dewasa. :) amin...

NadyaBubble said...

Happy birthday !

Atiqah Wadiah said...

epy belated burfday umie :)

reenkyra said...

ustazahh ! :D

Yui Light said...

wooot wooot! *bakar fireworks*

Ihsan Arifin said...

x cukup comot lagi tu umie ! haha

Cik Yatt said...

hepy besday..kek tu nmpk sdap..nyum2

fazrulnoor said...

Hb dik

Hanie Dew said...

happy belated birthday sekali lagi. hari tu dah wish kat fb.kekekke

gamepoint amd said...

HB BRO! peh, bro